اکستریم_Extreme

...دانش نباشد هیچ نیست
مشخصات بلاگ
اکستریم_Extreme

در این وب سعی شده تا تا با پرداختن به دانش مغز و اعصاب(neuroscience) گامی برای آشنایی بیشتر اهالی دانش و علاقمندان در زمینه علوم شناختی برداشته شود. چرا که زکات علم یاد دادن است.
برای دستیابی به قله های بلند علم و دانش باید خود تلاش کنیم.



در ضمن اگر پیشنهادی چیزی دارید دارید میتونید نظر بدید.

راستی حتما دنبال کنید.

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
بایگانی
علوم مغز و اعصاب، دانشی است که به بررسی کارکرد مغز، نخاع و نظایر آن می  پردازد. این دانش به خصوص در این دهه ها بیش از پیش به سوی پیشرفت حرکت کرده است و دانشی بین رشته ای محسوب می شود. در این دانش فرصت های شغلی زیادی نیز وجود دارد که همواره موجب جذب بیشتر جوانان به این رشته شده است.
 
                                                علوم مغز و اعصاب


گفته های محمدتقی جغتایی،رییس انجمن علوم اعصاب ایران، در مورد این دانش:

کاوش در دنیای شگفت ذهن و مغز، همواره برای آدمی جالب توجه بوده است. و احتمالا از اولین لحظاتی که او متوجه افکار و احساسات خود شد و جرقه های خود آگاهی در وی شکل گرفت، به دنبال منشا این امور در درون خود گشت؛ به طوری که تاریخ سیر اندیشه در بردارنده پاسخ های مختلف وی برای این پرسش است. شاید آن لحظه که عشق وجود اورا فرا گرفت و ضربان قلبش به تند شدن وا داشت، منشا احساسات و افکارش را به قلب نسبت داد اما دیری نپایید که سرنخ ها او را به سوی دیگری هدایت کردند. اتاقِ در بستـۀ سر، با عضوی یک و نیم کیلوگرمی به نام مغز؛ توده ای متشکل از میلیون ها سلول عصبی که به مدد انگیزه حیات، طوفانی از فعالیت های الکتریکی و شیمیایی راه می اندازد و محصول آن ذهن خودآگاه ماست؛ ذهنی که درباره خود و جهان می اندیشد، همواره در صدد تولید ابزار های جدید برای تسهیل زندگی است، عاشق می شود و به دنبال ادامه نسل خود است، وقایعی او را غمگین و نیز اتفاقاتی او را شاد می سازند.

همگام با پیشرفت های علمی در قرن اخیر، کنجکاوی بشر برای شناخت کارکرد مغز نیز رو به فزونی گذاشت و در قرن اخیر بود که دانشمندان متوجه شدند، مطالعه ذهن و مغز به سبب پیچیدگی هایی که دارد، از عهده حوزه های دانش به تنهایی بر نمی آید و این گونه بود که آرام آرام با کنار هم قرار گرفتن دانش زیست شناسی و سایر حوزه ها اعم از روانشناسی، علوم کامپیوتری، حوزه های مهندسی ، زبان شناسی، فیزیک، شیمی، ریاضی و حتی فلسفه، دانشی بین رشته ای به نام علوم اعصاب (neuroscience) ایجاد شد. دانشی که با رویکرد بین رشته ای خود، در این مدت توانسته است گام های ارزنده ای را در راستای شناخت پیچیدگی های مغز بردارد و محصولات ارزشمندی را به جامعه علمی عرضه کند.

محمدتقی جغتایی
 رئیس انجمن علوم اعصاب ایران 



مغز       نورون






منبع عکس ها و تصاویر:




بنیامین خیامی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی